ЖИТТЯ

У Переяславі та трьох селах 24 січня може не бути світла: на яких вулицях

Світла завтра може не бути в Переяславі трьох селах колишнього району. Його відключать у зв’язку з усуненням дефекту.

У понеділок, 24 січня, електроенергію можуть відключити у Переяславі, Студениках, Козлові та Переяславському у зв’язку з усуненням дефекту. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 10 до 15 години:

  • у Переяславі – на вулиці Богдана Хмельницького.
  • у Студениках (Студениківська ТГ) – на вулицях Лісовій, Садовій, Молодіжній, Переяславській, Кравченка, Миру, Діагональній, Шевченка, Корзуна, Шкільній, Леніна, Польовій, 40 років Перемоги, провулку Кравченка.
  • у Козлові (Студениківська ТГ) – на вулицях Гайовій, Колгоспній, Майдан, Жулі, Гаманець, Шлях, Лої, Піщаній, Польовій, Касяни, Шкільній, Барабаші, Бойка, Загребля, Красоловки.
  • у Переяславському (Студениківська ТГ) – на вулицях Привокзальній, Лесі Українки, Польовій, Горького, Переяслівській, Центральній, Молодіжній, Заводській, Гагаріна, Вишневій, Дружби, Прорізній, Бориса, Поліській, Серпневій, Вересневій, Ранковій.

Нагадаємо, що собачий притулок у Переяславі матиме нові вольєри завдяки перемозі в грантовому конкурсі. Проєкт переяславців “Крок до мрії” посів перше місце у рейтингу.

Нагору