ЖИТТЯ

Домашнє насильство та пошук сина в Росії: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 28 січня переяславські поліцейські мали 21 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 28 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 21 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:20. Переяслав. Жінка повідомила поліції, що у 2015 році її син поїхав на заробітки у Росію (місто Москва), але зв’язок вони втратили. За цим фактом відібрана заява та пояснення. Наразі проводиться перевірка.

16:43. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення про те, що батько заявниці провокує конфліктну ситуацію – він навіть пошкодив вхідні двері.Під час розмови з поліцією заявниця кинула слухавку. На місці події правоохоронці відібрали в жінки заяву та пояснення.

20:04. Переяслав. Поліції повідомили про випадок домашнього насильства. Жінка зазначила, що її брат поводиться неадекватно, побив її, але швидкої допомоги вона не потребує. Поліцейські відібрали заяву. Деталі щодо відкриття справи поки не відомі.

20:59. Переяслав. Жінка розповіла поліції, що невідома особа ходить біля її квартири та стукає у двері, представляється працівником поліції. У власних свідченнях плутається. Пізніше виявилося, що інформація неправдива, а заявниця перебуває на обліку в лікаря-психіатра й неодноразово телефонує на лінію 102.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Мазінках (Переяславська ТГ).

Нагадуємо, вчора ми теж розповідали про те, як минула доба поліцейських. Про крадіжки в супермаркеті та ДТП за селом дізнавайтеся тут.

Юлія Кравченко

Нагору