ЖИТТЯ

Крадіжка та несправжні погрози: як минули три останні доби для поліції Переяслава

За період з 31 січня по 2 лютого переяславські поліцейські мали 54 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом періоду з 31 січня по 2 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 54 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

31 січня, 12:27. Шевченкове (Ташанська ТГ). Заявник повідомив поліції, що з його гаража та сараю викрали зварювальні апарати, бензопилу та інші електроінструменти. Зазначив, що зламали замки. За цим фактом відкрили кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому).

1 лютого, 15:54. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення від заявниці, що до її матері приїхав батько, який погрожує ножем. Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що жінка викликала наряд, не розібравшись у ситуації. Мати заявниці повідомила, що допомоги не потребує.

2 лютого, 20:10. Переяслав. Жінка повідомила поліції, що зник її чоловік. О 17:40 він мав поїхати до столиці на власній автівці, але до цього часу на дзвінки не відповідає. Пізніше заявниця зателефонувала в поліцію ще раз, щоб повідомити, що чоловік знайшовся і допомоги не потребує.

Також за три доби поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Шевченковому (Ташанська ТГ), Положаях (Ташанська ТГ), Строкові (Студениківська ТГ), Семенівці (Студениківська ТГ) та Хоцьках (Циблівської ТГ).

Нагадуємо, що в застосунку “Дія” можна створити COVID-сертифікат про щеплення бустерною дозою. Термін дії – 270 діб.

Юлія Кравченко

Нагору