ЖИТТЯ

Де зробити класні зимові знімки в Переяславі: оригінальні ідеї для фотосесії

Кожна пора року зачаровує по-своєму, тож хочеться відобразити цю красу на знімках. А де ж саме та як сфотографуватись у Переяславі взимку?

Здавалось, снігу зараз досить мало, тому гарні фото у цю пору зробити не вдасться. Але хто шукає, той неодмінно знайде. Журналісти Інформатора прогулялися переяславськими місцинами, які підходять для зимових фотографій. А також придумали, як обіграти їх. Ділимося з вами ідеями для фото.

Борисоглібська площа

Ялинки у багатьох передусім асоціюються із зимою. Ці величні дерева покриваються снігом і притягують погляд. Серед ялинок можна заховатись і, наче визираючи із-за гілочок, зловити справді класний кадр. Також можна тягнутися до цих красивих, але колючих гілочок, ніби задумавшись.

Тут можна сховатись за ялинкою

Погляньте на ялинку та подумайте про щось приємне

“Стара Гребля”

На вулиці Літописній біля “Старої Греблі” можна знайти безліч місць для фотосесій в будь-яку пору року. Передусім можна зробити фото в повний зріст, щоб показати себе у всій красі, або попросити фотографа зловити кадр під час дефілювання. На дитячому майданчику навпроти “Старої Греблі” є чудернацька гойдалка. Ось там вийдуть “живі” фотографії. А ще цікаво було б сфотографуватись на тлі коней. Вони вас навіть не помітять, бо для цього не обов’язково заходити на територію “Старої Греблі”.

Якщо вибрати правильний напрямок, то вітер розвіюватиме волосся

На гойдалці можна просто позувати, а також було б непогано зловити момент під час гойдання

Сидячи на гойдалці, замріяно подивіться вбік

Коней на тлі можна зробити чіткішими

На березі річки

Задум непоганий, але потрібно бути обережним, особливо взимку. Для гарних світлин підходити можна до краю берега, тому треба тримати рівновагу. Увімкніть фантазію, задумайте відповідний образ і розпочинайте. Тут зазвичай ще лежить багато снігу, якщо ви загартована людина, то можна влягтись прямо на нього.

Не обов’язково всі фото робити у верхньому одязі

Було б добре, якби на річці утворився лід, але стало б холодно для позування

Фото у повний зріст покаже вас у всій красі

Лягати на сніг для фото – не всім до снаги. Чесно кажучи, було холодно

На тлі снігу ваш колір волосся здаватиметься насиченішим

Сквер Шимченка

У сквері Шимченка на розі вулиць Сікорського та Покровської (напроти міського РАЦСу) вдаються чудові фото біля фонтану влітку. Але і взимку можна підключити політ фантазії. Тут є кілька лавок, на яких можна позувати для фото. Цікава ідея – кадри з вуличним ліхтарем, втім, краще дочекатись, коли його увімкнуть.

Традиційні фото на лавці? Чому б і ні

Для цього фото вам доведеться вилізти на ліхтар, але воно того варте

Парк Шевченка

У парку Шевченка приміщення Центру культури і мистецтв також можна класно обіграти. Для цього не потрібно навіть заходити всередину. Достатньо знайти на будівлі місце, де ви побачите своє відображення. А далі вже фотограф підбере вдалий ракурс, а ви – відповідну емоцію.

Зараз більшість цінує оригінальні фото

Меморіальний парк “Алея слави”

На Алеї слави є на що подивитись. Там зібрана військова техніка, яка приваблює туристів та містян. Потрібно бути обережним в погоні за ефектними фото, адже техніці вже багато років – краще заявий раз не залазити на неї. Для гарних світлин станьте прямо по центру алеї, а фоном буде небо, захід сонця та неймовірний Переяслав.

Багато туристів приходять до меморіального парку

Фотографуються біля військової техніки часто, але можна зробити це красиво

Забиратись на техніку слід обережно

Щоб робити гарні фотографії, треба вміти позувати

Алея слави – досить вдала локація

Якщо й ви хочете таку ж класну фотосесію з публікацією її на сайті Інформатора, звертайтесь за телефоном 093-122-02-02. Разом придумаємо ідеї для оригінальних знімків та втілимо їх. Це може стати гарним подарунком коханій людині до Дня святого Валентина.

Раніше ми радили вам ще кілька місць для фотосесій у Переяславі. Щоправда, знімки робили навесні.

Оксана Симоненко

Фото: Едуард Аврамич

Нагору