ЖИТТЯ

“Матадор” із Переяслава подав заявку на участь у чемпіонаті Київщини з футболу

Команда з Переяслава знову гратиме в чемпіонаті області. “Матадор” подав заявку на участь.

Переяславський “Матадор” подав офіційну заявку на виступи в першій лізі чемпіонату Київщини з футболу. Головна міська команда представлятиме, зокрема, колектив фізкультури Університету імені Григорія Сковороди в Переяславі, керівництво якого гарантувало футболістам усіляку підтримку. Чемпіонат традиційно розпочнеться навесні. Про це 31 січня повідомили на офіційному сайті Київського об’єднання асоціацій футболу, передає Інформатор.

Востаннє наше місто та район на обласних змаганнях представляв ФК “Переяславщина”. Цей колектив, очолюваний Олександром Якубою та Мехманом Долою, свого часу був срібним призером обласної першої ліги та провів повноцінний сезон у вищій лізі. Натомість “Матадор” минулого року спробував сили в обласних кубкових змаганнях: обіграв на старті вищолігову “Софію” із Софіївської Борщагівки в серії пенальті та поступився у другому раунді ФК “Калинівка” із Броварського району.

Минулорічний районний чемпіонат “Матадор” завершив на другому місці. У “золотому” матчі він вдома поступився Семенівці зі Студениківської громади.

Нагору