ЖИТТЯ

“Дніпро” та “Університет” перемагають і йдуть у відрив: огляд туру чемпіонату Переяславщини з футзалу

У вищій лізі чемпіонату з футзалу обійшлося без сенсацій. Натомість у першій фаворити програли.

Сьогодні, 12 лютого, відбувся черговий тур чемпіонату Переяславщини з футзалу. За три тури до фінішу у вищій лізі боротьба за чемпіонство між “Дніпром” та “Університетом” загострилася до максимуму. А у першій лізі ДЮСШ “Дівички”, схоже, нікому не віддасть лідерства. Інформатор розповідає про це детальніше.

У вищій лізі обидва фаворити здобули впевнені перемоги. Дівичківський “Дніпро” переміг Вовчків (Переяславська ТГ) 6:2, а “Університет” розгромив згурівську “Ниву Переяславщини” 9:4. Таким чином у лідерів наразі по 16 очок. “Нива” із 9 очками, здається, за “золото” вже не побореться. Переяславський “Матадор” та “Переяслав-БРСМ” могли наблизитися до призових позицій, однак розписали “мирову” – 4:4, яка нікому не йде на користь. У “Матадора” тепер шість очок, у “Переяслав-БРСМ” та Вовчкова – по 5.

У першій лізі сенсаційно втратили очки Гайшин (Переяславська ТГ) та “Солонці” (Переяслав), які до цього туру посідали друге та третє місця відповідно. Гайшин розгромно поступився Великій Каратулі (Переяславська ТГ) – 3:9, а “Солонці” – березанській “Дружбі” 4:6. ДЮСШ “Дівички” продовжують чемпіонську ходу: цього разу перемогли аутсайдера ФК “Чобітьки” (Циблівська ТГ) 8:4. Отож дівичківці лідирують із 18 очками. Видимість переслідування створюють Гайшин, Велика Каратуль, “Дружба”, у яких по 10 очок, та “Солонці” із 9 очками. ФК “Чобітьки” безнадійно відстали, у команди 3 очки.

Вже завтра, 13 лютого, змагання продовжаться. Матчі традиційно відбудуться у спортзалі університету. Глядачі можуть їх побачити лише онлайн у Facebook-спільноті “Футзальна ліга Переяславщини”.

Минулі вихідні обійшлися без районного турніру, оскільки дві команди з Переяслава взяли участь у чемпіонаті Київщини з футзалу. “Матадор” та “Переяслав” здобули по одній перемозі, посіли третій місця у групах і не пройшли до наступного етапу.

Віталій Усик

Нагору