Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Чемпіонство розіграють у “золотому” матчі: результати туру першості Переяславщини з футзалу

У вищій лізі чемпіонату Переяславщини з футзалу точно буде “золотий” матч. А в першій уже визначився чемпіон.

Сьогодні, 13 лютого, відбувся черговий тур чемпіонату Переяславщини з футзалу. У вищій лізі вже за два тури до фінішу відомо, хто посяде дві перші сходинки, – “Дніпро” та “Університет”. Однак, хто опиниться вище, дізнаємося лише після їхнього очного поєдинку. У першій лізі вже оформила чемпіонство ДЮСШ “Дівички”. Інформатор розповідає деталі.

У вищій лізі дівичківський “Дніпро” та “Університет” продовжують переможну ходу. “Дніпро” виграв у згурівської “Ниви Переяславщини” 5:3, а “Університет” – у переяславського “Матадора” 6:5. У обох фаворитів тепер по 19 очок, і як би там не склався наступний тур, доля чемпіонства вирішиться в останньому. Через два тижні “Дніпро” та “Університет” визначать, хто більш гідний “золота”. Нагадаємо, що в першому колі сильнішими виявилися дівичківці – 4:2. Вовчків (Переяславська ТГ) буквально знищив “Переяслав-БРСМ” 14:6, і наблизився до медальної зони. За “бронзу” наразі борються решта команд: “Нива Переяславщини” (9 очок), Вовчків (8), “Матадор” (6) та “Переяслав-БРСМ” (5).

У першій лізі ДЮСШ “Дівички” перемогла березанську “Дружбу” 5:2, і з 21 очком стала недосяжною для конкурентів. “Солонці” (Переяслав) здобули технічну перемогу над Гайшином (Переяславська ТГ), який не приїхав на матч. Велика Каратуль (Переяславська ТГ) після вчорашнього перемоги над Гайшином сьогодні сенсаційно програв ФК “Чобітьки” (Циблівська ТГ) 4:9. Тут за два призові місця поборються “Солонці” (12 очок), Гайшин, “Дружба”, Велика Каратуль (по 10) та ФК “Чобітьки” (6).

Нагадаємо, що вчора обидва фаворити вищої ліги також здобули впевнені перемоги. Деталі – за посиланням.

Віталій Усик

Нагору