ЖИТТЯ

Як у Переяславі відзначали День закоханих: ТОП фото з Instagram

У свято всіх закоханих соцмережі переповнюютьфотографії квітів, цукерок і обіймів. Ми відібрали яскраві світлини переяславців, котрі ділилися в Instagram своїми почуттями.

14 лютого найбільш відоме тим, що саме в цей день закохані чи не з усього світу готові показувати свої почуття з більшою силою. Усі матеріальні і нематеріальні презенти в цей день несуть в собі важливе значення – багато хто таким чином може вперше сказати “я тебе кохаю”. Інформатор покаже, які атмосферні фото в соцмережах поширювали переяславці.

Переяславські дівчата не змогли не показати всім користувачам свої прекрасні букети. У тому, щоб ділитися щастям, немає нічого поганого. Жителькам нашого міста вдалося похизуватися не тільки квітами, а ще й своїм привабливим зовнішнім виглядом. Тільки дуже не задивляйтесь – вони в парі.

@sergeivna4242

@egorkimama2018

@2oksana_symonenko4

Куди ж без світлин із “другою половинкою”? За цими щасливими усмішками кожен зрозуміє, що закохані радують одне одного не тільки в День Валентина. Обійми, поцілунки та дотики 14 лютого точно важливіші за квіти та цукерки.

@daria__barabash

@olichka_belova

@alla_ivanovna_

Не всі в День закоханих ділилися стандартними фото. Так, наприклад, одна з жительок міста показала, що дуже любить свого собаку. А що? Тваринка теж варта того, щоби відсвяткувати День Валентина. Деякі переяславці ділилися поодинокими фото або навіть фотографіями виробів, пов’язаних із коханням.

@lyudmylastolyarenko

@tanya_tatarnikova5

@mi.alena_

@yulia_strochynska

Нагадуємо, що до Дня святого Валентина ми підготували відео, у якому пари намагаються зрозуміти одне одного, граючи в гру. Переглянути його можна тут.

Юлія Кравченко

Нагору