ЖИТТЯ

Житель Переяславщини напився та сказав, що замінував аеропорт: поліція його знайшла

Поліція Бориспільщини затримала чоловіка за неправдиве повідомлення про замінування аеропорту “Бориспіль”. Ним виявився житель Переяславщини.

14 лютого близько 12-ї години до поліції зателефонував чоловік та повідомив про замінування аеропорту “Бориспіль”. Задля уникнення відповідальності сказав, що перебуває в місті Харків. Поліцейські Бориспільського РУП встановили особу правопорушника та його місце знаходження. Ним виявився 61-річний житель села Козлів (Студениківська ТГ), який перебував в селі Семенівка цієї ж громади у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку поліції Київської області.

Під час перевірки в аеропорту будь-яких підозрілих предметів не виявили. Аеропорт “Бориспіль” свою роботу не припиняв та працює в штатному режимі. Зловмисника затримали, вилучили мобільний телефон, з якого той здійснив дзвінок про неправдиве повідомлення.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Нагадаємо, що 13 лютого на Переяславщині загорілась автівка. Вогонь знищив її повністю.

Фото із Facebook

Нагору