ЖИТТЯ

Звіздюк повернувся в Переяслав: Євген Левченко розповів про персонажа та зняв сюжет із Інформатором

Євген Левченко повернув свого персонажа Звіздюка. Хто ж це такий та що він уособлює?

Євген Левченко досить активний та творчий переяславець, він робить кумедні відеоролики з різними персонажами. У попередньому інтерв’ю розповів, що Звіздюк був цікавим під час місцевих виборів 2020 року. Після цього персонаж зник і став для митця не актуальним. Але декілька місяців тому Звіздюк повернувся на простори інтернету. Журналісти Інформатора зняли зі Звіздюком ще одне веселе відео.

– Після виборів я відклав цього персонажа в “довгий ящик”, стало не цікаво його знімати. А згодом вирішив його реанімувати, бо зустрів людину, яка професійно займається YouTube. Цей чоловік переглядав мої канали і, побачивши Звіздюка, був у дикому захваті. Завдяки цьому я повернув персонажа на екрани. Ідеї для відео можна особливо не придумувати, поки існує влада та світ, то вони валяються під ногами.

У мене немає претензій, наприклад, до мера. Можу знімати про мера, кандидата та навіть про скумбрію за 8 гривень. Загалом образ Звіздюка символізує владу. На останніх відео з’явився ще один персонаж – Світлана Тетянівна (тепер Оленівна), яким я не хочу нікого образити, адже він не стосується заступниць мера. З’явився цей образ коли ми їхали на зйомки і мені захотілось, щоб в мене була заступниця, зателефонував Інні Катречі, яка відразу погодилась на цю роль, – розповів Євген Левченко.

Нагадаємо, що Інформатор дізнавався, чи добре закохані розуміють одне одного. Ми запросили три пари та перевірили це у грі.

Оксана Симоненко

Відео: Едуард Аврамич

Нагору