ЖИТТЯ

До кінця футзального сезону на Переяславщині залишилося два тури: хто може стати чемпіоном

Прогнози – справа невдячна. Проте ми спробували передбачити, як завершиться чемпіонат Переяславщини з футзалу.

Завтра, 19 лютого, відбудеться передостанній тур чемпіонату Переяславщини з футзалу. У вищій лізі до останнього туру зберігатиметься інтрига в боротьбі за “золото” між дівичківським “Дніпром” та “Університетом”. Інформатор розповідає деталі.

“Дніпру” та “Університету”, як і всім іншим командам, залишилося провести по дві гри. У них – по 19 очок. Тобто, як би не завершилися завтрашні матчі, чемпіон визначиться в останньому турі. Тим паче, що через тиждень “Дніпро” та “Університет” зустрінуться в очному поєдинку. До цього “Дніпро” зіграє з “Переяслав-БРСМ”, а “Університет” – із Вовчковом. Обидва суперники можуть створити фаворитам проблеми, однак все ж перемагати їх варто. “Дніпро” має трішки більше шансів на чемпіонство, оскільки у першому турі переміг “Університет” 4:2. Отож, якщо в останньому матч завершиться внічию, вона буде на користь дівичківців, як, власне, і поразка у менше ніж два м’ячі.

Згурівська “Нива Переяславщини” має гарні шанси зберегти третє місце. Її суперниками в двох останніх турах будуть переяславський “Матадор” та “Переяслав-БРСМ”. Цілком реально здобути з ними шість очок, адже з “Матадором” слід реваншуватися за поразку в першому колі, а “Переяслав-БРСМ” зараз просто дуже нестабільний. Натомість головний конкурент “Ниви” у боротьбі за “бронзу” Вовчків (Переяславська ТГ) серед суперників матиме “Університет”, який зосереджений у погоні за “золотом”, тож навряд налаштований втрачати очки.

Інформатор прогнозує такі очкові доробки команд вищої ліги за підсумками чемпіонату:

  1. “Дніпро” – 19+6=25 очок
  2. “Університет” – 19+3=22 (програє “Дніпру”)
  3. “Нива Переяславщини” – 9+6=15
  4. Вовчків – 8+1=9 (програє “Університету”, нічия з “Матадором”)
  5. “Матадор” – 6+1=7 (програє “Ниві”)
  6. “Переяслав-БРСМ” – 5+0=5 (програє “Дніпру” та “Ниві”)

Завтра відбудуться такі матчі у вищій лізі:

  • 10:00 Вовчків – “Університет”
  • 11:00 “Нива Переяславщини” – “Матадор”
  • 12:00 “Переяслав-БРСМ” – “Дніпро”

У першій лізі зіграють:

  • 9:00 “Солонці” (Переяслав) – ДЮСШ “Дівички”
  • 13:00 “Дружба” (Березань) – Велика Каратуль (Переяславська ТГ)
  • 14:00 Гайшин (Переяславська ТГ) – ФК “Чобітьки” (Циблівська ТГ)

Нагадаємо, що в минулому турі ДЮСШ “Дівички” оформила чемпіонство у першій лізі. Вона із 21 очком стала недосяжною для суперників.

Віталій Усик

Нагору