ЖИТТЯ

Зламаний ніс та хибні виклики нетверезої жінки: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 18 лютого переяславські поліцейські мали 35 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 18 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 35 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:00. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що жінка яка приносить пошту шахрайським способом відібрала в неї гроші. Заявниця говорить, що ця жінка розписалася за неї, а потім не принесла пенсію у сумі 1400 гривень. Поліцейські відібрали заяву та пояснення. Проводиться перевірка.

21:34. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що до нього підійшла жінка та розповіла, що її побили. На обличчі в неї була кров, але хто саме побив не розповіла. Прибувши на місце події, поліцейські встановили особи. Жінку госпіталізували до Бориспільської ЦРЛ. Попередній діагноз – перелом кісток носу. Хто заподіяв тілесні ушкодження повідомити відмовилася.

23:49. Помоклі (Ташанська ТГ). Жінка повідомила поліції про те, що її батько зник безвісти. Через декілька хвилин знову зателефонувала й розповіла, що її щойно побив знайомий. Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що заявниця перебуває в стані алкогольного сп’яніння, розповідає нісенітниці й не може пояснити причину виклику. На жінку склали адміністративну постанову за статтею 183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

19 лютого, 1:23. Шевченкове (Ташанська ТГ). Заявниця розповіла поліції, що її чоловіка 10 хвилин тому побив незнайомець. Зі слів незнайомця, він служив у АТО, живе у сусідньому селі. Є свідки. Через деякий час заявниця телефонувала знову, зазначала. що ця людина погрожує розправою. Приїхавши на місце події, поліцейські відібрали заяву та пояснення. Наразі проводиться перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві в Переяславі та одну у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ).

Нагадуємо, нещодавно жителька Переяславщини мало не втрапила в аферу. Хотіла продати товар на OLX, а зателефонувала “ясновидиця”.

Юлія Кравченко

Нагору