ЖИТТЯ

Дитина під кригою та напад зі зброєю: як минула доба для поліції Переяслава

За вихідні переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом доби 21 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:57. Вінинці (Циблівська ТГ). Заявник повідомив поліції, що хтось проник до дачного будинку сусідів, пошкодивши замки. Викрали метал з печі та груби. За цим фактом відібрали заяву на пояснення, оглянули місце події. Триває перевірка.

12:26. Переяслав. Працівник кафе повідомив, що до закладу прийшов чоловік і розповів, що його побили та стріляли з пневматичного пістолета. Постраждалий сказав, що не потребує медичної допомоги. Додав, що кривдників було двоє. Правоохоронці відкрили за цим фактом кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження).

17:54. Переяслав. Лікар повідомив поліції, що дев’ятикласник провалився під лід на водоймі. Його врятували, діагностували переохолодження та згодом відпустили додому.

20:45. Студеники (Студениківська ТГ). За словами заявниці, невідома особа викрала мішок картоплі з її погреба. Підозрювала свого сусіда. У неї відібрали заяву та пояснення. Триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в селі Гайшин (Переяславська ТГ).

Нагадуємо, що у жительки Переяслава стався неприємний досвід з відправленням посилки “Новою Поштою”. Вона звернулася до поліції.

Юлія Кравченко

Нагору