ГРОШІ

Скільки коштує житло в Переяславі: актуальні лютневі ціни

Житло – місце, в якому ми відчуваємо себе в максимальній безпеці та комфорті. І добре, коли воно своє. У житті кожної людини або сім’ї рано чи пізно може настати момент, коли вона замислюється над покупкою власної квартири або дому.

Інформатор підібрав для своїх читачів трійку житлових приміщень, які виставлені на продаж на сайті olx наприкінці лютого. Почнемо наш ТОП із найдешевшого варіанта.

КВАРТИРА НА ЛЕВАДІ

Ця однокімнатна квартира розташована на останньому поверсі дев’ятиповерхового будинку. Тут зроблено косметичний ремонт, є вихід на засклений балкон. Кухня доволі простора та зручна. Санвузол – роздільний, встановлений бойлер. Поруч школа, дитячий садочок, вокзал, магазини, відділення банків.

18 тисяч доларів

Житло на Леваді

Розміщення: мікрорайон Спаська Левада

Площа квартири: 34 кв. м

Кількість кімнат: 1

Ціна: 515 191 гривня

КВАРТИРА В ЦЕНТРІ

Однокімнатна квартира розташована в центральній частині Переяслава на другому поверсі 5-поверхового цегляного будинку. Є косметичний ремонт, металопластикові вікна, санвузол суміжний. Кухня в квартирі невеличка (5 кв. м), але доволі зручна.

21 тисяча доларів

Квартира в центрі

Розміщення: центр міста

Площа квартири: 30 кв. м

Кількість кімнат: 1

Ціна: 601 056 гривень

КВАРТИРА В РАЙОНІ ЦПТО

Велика чотирикімнатна квартира в районі ЦПТО розташована на останньому поверсі п’ятиповерхівки з відремонтованим дахом. У квартирі чотири роздільні кімнати з гарним ремонтом. Коридор – великий, що дозволить новим власникам з легкістю облаштувати його простір. Функціональна кухня. Санвузол роздільний, обкладений плиткою. Поруч є все необхідне для комфортного життя: магазини, школа, дитячий садочок, відділення банків.

33,5 тисячі доларів

Житло неподалік ЦПТО

Розміщення: неподалік ЦПТО

Площа квартири: 77,20 кв. м

Кількість кімнат: 4

Ціна: 958 827 гривень

Ми вкотре запевнили себе та вас у тому, що той, хто шукає житло за вигідною ціною, обов’язково його знайде. Інформатор і надалі готуватиме для вас подібні підбірки. Можливо, ми допоможемо вам знайти житло своєї мрії.

Місяць тому ми також готували для вас таку підбірку. Дивіться її за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору