ЖИТТЯ

Сусідка в крові, наркотики та деревина: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 22 лютого переяславські поліцейські мали 22 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 22 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:10. Ковалин (Дівичківська ТГ). Поліції повідомили, що Volkswagen Caddy з причепом перевозив деревину. Виявили сосну без відповідних документів. За цим фактом наразі тривають слідчі дії.

15:41. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. Заявник повідомив, що біля АТБ сталася ДТП. Зіткнулись автівки Lanos та Ford. За цим фактом на одного із водіїв склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

22 лютого поліціянти проводили захід стосовно розкриття злочину і встановили громадянина, який збував наркотичні засоби. У нього вилучили коноплі. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). 

21:47. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що до нього прийшла сусідка у крові. Викликали швидку. Медики встановили, що у жінки після побиття різана рана надбрівної дуги. Справу передадуть на розгляд дільничому.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Помоклях (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 23 лютого на Переяславщині загорівся дах будинку. Його гасили дві години.

Оксана Симоненко

Нагору