ЖИТТЯ

У Переяславі продавали футболки з написом “рускій ваєний карабль іді нахуй”

Студія друку “Kamik shop” продавала речі з написом “рускій ваєний карабль іді нахуй”. Зібрані гроші передали на потреби територіальної оборони.

У Переяславі студія друку “Kamik shop” зібрала 11 тисяч гривень для потреб територіальної оборони. Продала понад 40 футболок з написом “рускій ваєний карабль іді нахуй”. Ця фраза стала відомою завдяки українським прикордонникам, які захищали острів Зміїний від окупантів. Про це повідомляє Інформатор.

— Намагаємося підтримувати патріотичний дух. Ми це робимо не для власної вигоди, а тільки заради допомоги. На жаль, наші запаси робочих матеріалів вже вичерпалися. Тому поки що постачання товарів не планується. Наразі намагаємося підтримувати захисників як можемо. У поодиноких випадках допомагаємо знайомим зі ЗСУ, — розповідає власниця студії Мар’яна Палатна.

Придбати футболку з написом “рускій ваєний карабль іді нахуй” у “Kamik shop” можна було за 250 гривень. Власниця студії друку зазначила: коли з’являться матеріали для виготовлення, продовжать таким чином допомагати волонтерам і теробороні.

Нагадуємо, що в Україні набув чинності закон, згідно з яким цивільні особи не нестимуть відповідальності за вбивство російських окупантів. Деталі – за посиланням.

Нагору