ЖИТТЯ

Смертельна ДТП, чемпіонство “Кристала”, вакцинація священника: чим жив Переяслав рік тому

Яким був Переяслав цього дня рівно рік тому? Про що ми турбувалися та чому раділи?

Триває двадцять п’ятий день війни, а ми, здається, вже починаємо забувати, що таке звичайне життя. Те, що було до 24 лютого, видається таким нереальним і простим. Пропонуємо вам згадати, чим жив Переяслав рівно рік тому – 20 березня 2021-го. Найпростіше це зробити, переглянувши публікації Інформатора за цей день.

Житель Переяслава загинув у ДТП: його автівка врізалася у вантажівку

Смертельна аварія біля Переяслава: з’явилися фото з місця ДТП та нові деталі

19 березня 2021 року о 23:20 легковик Renault Kangoo та вантажівка Scania зіткнулися “лоб в лоб”. ДТП сталася на 41 кілометрі автодороги Бориспіль–Дніпро поблизу села Стовп’яги Дівичківської ТГ. За попередніми даними, житель Переяслава Олександр Красов (водій легкової машини) з’їхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення із вантажівкою Scania з масивним напівпричепом. Травми водія легкової машини були несумісні з життям, він помер одразу.

“Кристал” із Яготина став чемпіоном Переяславщини з футзалу. Торік 20 березня закінчився відкритий чемпіонат Переяславщини з футзалу. Переможцем став яготинський “Кристал”, який здобув 29 очок. Найближчий переслідувач – переяславський “Матадор” – відстав на шість очок.

“Наступного дня вже дрова рубав”: священник із Переяслава Дмитро Волошин вакцинувався від коронавірусу. Рік тому саме набирала обертів вакцинальна кампанія. Ми показували читачам, що це безпечно і необхідно зробити задля боротьби з коронавірусом. Історії відомих людей із Переяслава цьому сприяли.

І пам’ятайте, що скоро ми повернемося до звичного життя. Знову турбуватимемося через дрібниці. Знову радітимемо маленьким перемогам. Разом відбудовуватимемо країну. І ніколи не забудемо того, що проживаємо зараз.

Нагору