ЖИТТЯ

Євробачення-2022 – перший півфінал: де дивитися трансляцію онлайн

Сьогодні у Турині (Італія) відбудеться перший півфінал “Євробачення-2022”. У ньому виступлять представники 17 країн.

Сьогодні, 10 травня, у Турині (Італія) відбудеться перший півфінал пісенного конкурсу “Євробачення-2022”. У ньому виступатимуть представники 17 країн, серед яких буде гурт Kalush Orchestra з України. Вони вийдуть на сцену під шостим номером. Про це повідомляє Інформатор.

Перший півфінал пісенного конкурсу розпочнеться о 22:00. Його можна подивитися:

  • у телеефірі UA: Культура (є в додатку “Дія”);
  • на Facebook-сторінці Євробачення;
  • на сайті Суспільне Культура;
  • на сайті Суспільне Євробачення;
  • на YouTube-каналі Євробачення Україна можна буде спостерігати за роботою ведучого Тимура Мірошниченка наживо з коментаторської студії.

У першому півфіналі українці можуть голосувати за всіх учасників конкурсу, окрім гурту Kalush Orchestra. Під час прямого ефіру з’явиться інформація, коли можна буде надсилати SMS-повідомлення на номер 7576 із номером учасника, за якого голосуєте.

Фінал конкурсу відбудеться в суботу, 14 травня, о 22:00. У ньому візьмуть участь 25 країн: по 10 з кожного півфіналу, і 5 країн-засновників конкурсу: Великобританія, Німеччина, Іспанія, Італія та Франція. Букмекери вважають Україну головним фаворитом на перемогу в цьогорічному конкурсі.

Нагадаємо, що серед страшних подій є багато перемог нашого народу. Кілька найпозитивніших новин минулого тижня – за посиланням.

Нагору