ЖИТТЯ

Спроба самогубства, наркотики та крадіжка: як минули дві доби для поліції Переяслава

За дві доби переяславські поліцейські мали 32 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 10 та 11 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 32 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10 травня, 14:57. Козлів (Студениківська ТГ). Поліція зупинила жінку 1957 р.н. Під час перевірки документів вона повідомила, що має заборонені речовини, а саме – канабіс. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

10 травня, 21:26. Пристроми (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що його син поїхав до вчительки велосипедом й до вечора не повернувся. У поліції повідомили, що син заявника невдовзі знайшовся.

11 травня, 15:14. Ташань (Ташанська ТГ). Поліції повідомили про чоловіка, який намагався покінчити з життям і навіть залишив передсмертну записку, в якій вказав на сімейні обставини. Заявник зазначив, що наряду поліції не потребує. У ситуації розібралися самостійно.

11 травня, 15:53. Переяслав. Надійшло повідомлення від чоловіка, який виявив частину речей, викрадених на підприємстві 2 місяці тому. Наразі триває перевірка.

Також за дві доби поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Дем’янцях (Переяславська ТГ) та в селі Кавказ (Дівичківська ТГ).

Нагадуємо, що суд продовжив обвинуваченому у вбивстві Кирила Тлявова запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Розгляд справи триває.

Нагору