ЖИТТЯ

Труп у річці, виїзд баскетболісток до Білорусі: чим жив Переяслав рік тому

Яким був Переяслав цього дня рівно рік тому? Про що ми турбувалися та чому раділи?

Понад два місяці триває повномасштабна війна, а ми, здається, вже забули, що таке звичайне життя. Те, що було до 24 лютого, видається таким нереальним і простим. Пропонуємо вам згадати, чим жив Переяслав рівно рік тому – 14 травня 2021-го. Найпростіше це зробити, переглянувши публікації Інформатора за цей день.

У Переяславі в річці знайшли труп: за пів години до цього чоловіка бачили живим. Торік 14 травня о 5:48 до поліції надійшло повідомлення про те, що рибалки виявили у річці Дніпро поблизу кооперативу “Швейник” в Переяславі труп чоловіка. Зазначили, що він був похилого віку. За 30 хвилин до цього рибалки бачили цього чоловіка живим. Однак згодом чули, як у річку щось хлюпнуло.

Поліція негайно прибула на місце події. Визначила, що загиблий – житель Дем’янець Переяславської ТГ Б.М. 1955 р.н. Насильницьких ознак на тілі не виявили. За попередніми даними, у чоловіка трапився серцевий напад. Говорили, що до цього йому зробили операцію на серці. Цього ранку він прибув до річки порибалити.

Вікторія Кондусь з Переяслава у складі збірної України з баскетболу вилетіла в Білорусь. Того ж дня жіноча національна збірна України з баскетболу 3х3 вилетіла до Білорусі в рамках підготовки до кваліфікації на Олімпіаду. 15 травня команда мала зіграти двома складами в контрольному турнірі. Переяславка Вікторія Кондусь грала за другий склад. Суперниками наших дівчат у Мінську стали збірні Білорусі: національна, U-23, U-21 та U-17.

Саулко vs НІЕЗ, “Велика вітчизняна”, смертельна аварія: дивіться найсвіжіші новини Переяслава. У підсумковому дайджесті новин за тиждень ми розповідали про трагедію в Положаях Ташанської ТГ, конфліктну ситуацію між Вячеславом Саулком та Олексієм Лукашевичем, а також про те, чи буде випускний бал на центральній площі.

Пам’ятайте, що скоро ми повернемося до звичного життя. Знову турбуватимемося через дрібниці. Знову радітимемо маленьким перемогам. Разом відбудовуватимемо країну. І ніколи не забудемо того, що проживаємо зараз.

Нагору