ЖИТТЯ

Шахрайство, насильство та чоловікові наркотики: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 14 травня переяславські поліцейські мали 34 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 14 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 34 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

16:37. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що відомий йому чоловік проник до будинку та викрав 5 тисяч гривень, срібну печатку та інші речі. Зазначив, що крадій зізнався у вчиненому. За цим фактом наразі триває перевірка.

16:48. Студеники (Студениківська ТГ). Заявник повідомив, що невідома особа зняла з його банківської карти 4 тисячі гривень. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 (Шахрайство). 

22:30. Пологи-Яненки (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення про те, що заявниця на території подвір’я виявила рослинну речовину зовні схожу на канабіс, яка належить її чоловікові. Зберігав її для власних потреб. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). 

15 травня. 00:36. Переяслав. Заявниця повідомила, що приїхав батько, побив матір та сестру. Попросила на допомогу наряд поліції. Прибувши на місце події, поліцейським ніхто двері не відчинив. Світло в оселі було вимкнене.

Нагадаємо, що у Києві “декомунізували” Арку дружби народів. Що це означає, дізнавайтесь тут. 

Нагору