ЖИТТЯ

Конфлікт на АЗС та крадіжки: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 17 травня переяславські поліцейські мали 16 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 17 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 16 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7:31. Переяслав. Заявниця повідомила поліції про конфлікт з працівниками АЗС. Він стався через те, що пальне коштувало 60 гривень за літр, а ціна вказана лише на колонці. Також зазначила, що немає касового апарату. Конфлікт врегулювали мирним шляхом. Заявниця від написання заяви відмовилась.

8:06. Переяслав. Надійшло повідомлення про те, що протягом ночі біля будинку викрали два велосипеди. Заявник нікого не підозрює. За цим фактом поліціянти відібрали заяву та опитали очевидців правопорушення.

17:55. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Заявниця повідомила, що її 8-річну дитину покусала собака бійцівської породи, яка ймовірно належить сусіду. За цим фактом відібрали заяву та пояснення.

21:41. Ковалин (Дівичківська ТГ). Поліції повідомили, що з дачного господарства невідома особа викрала парковий світильник-бра. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка). 

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі демонтують вісім підприємницьких споруд. Які саме та чому, дізнавайтесь тут. 

Нагору