ЖИТТЯ

У Переяславі вчергове підвищили тарифи на таксі: скільки тепер платити

У Переяславі знову подорожчав проїзд у таксі. Яка тепер посадкова ціна?

У Переяславі знову зросли тарифи на таксі. Востаннє до цього підвищення запроваджували у квітні, а до того – у грудні 2020-го. Відтепер посадкова ціна – 45 та 50 гривень (раніше було по 40). Після другого кілометра кожен наступний так і залишився 15 гривень. Про це дізнавався Інформатор.

  • Посадка в “Еліт Таксі” (5-10-09) коштує 45 гривень. Але про кожен кілометр зараз сказати не можу. Наприклад, щоб доїхати до села Студеники за 25 кілометрів, треба заплатити 407 гривень, – розповіла диспетчерка служби.
  • Таксі 5-88-88 підняло ціну у зв’язку з тим, що подорожчав газ та бензин. Таксисти працюють зараз взагалі у збиток, тож посадкова ціна відтепер 50 гривень, – повідомила диспетчерка.
  • Таксі 5-10-10 також підняли ціну до 50 гривень за посадку. У місту так і залишилось 15 гривень за кожен наступний кілометр. За містом – 20 гривень за кілометр, – уточнила диспетчерка.

Нагадаємо, що на аукціоні “єЗустріч” у Переяславі зібрали понад 10 тисяч гривень для дитячої лікарні. За які лоти були найвищі ціни, дізнавайтесь тут. 

Нагору