ЖИТТЯ

На аукціоні “єЗустріч” у Переяславі зібрали понад 10 тисяч гривень для дитячої лікарні

У Переяславі завершився благодійний аукціон “єЗустріч”. На ньому збирали гроші для дитячої лікарні “Охматдит”.

16 травня завершився благодійний онлайн-аукціон “єЗустріч”, який проводила переяславська організація TOP FACE GROUP. Завдяки ньому вдалось зібрати 10 550 гривень. Кошти перерахували дитячій лікарні “Охматдит”. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сторінку Topfacegroup в Instagram.

Всього на аукціоні представили 27 лотів. Це, зокрема, були автографи співаків Кузьми Скрябіна, Тіни Кароль, DZIDZIO, спортсменів Олександра Усика та Бернарда. Найбільше грошей із цих лотів заплатили за автограф Скрябіна – 1200 гривень.

Були і пропозиції спортивного напрямку: танці, розтяжка, барре, онлайн-тренування зі стретчингу, заняття в тренажерному залі. З цих позицій найбільше боролись за тренування в залі з Валентиною Кас’ян, віддали 550 гривень. Активно купували і просто зустрічі з людьми, найвищу суму віддали за лот Сергія Колодюка – 500 гривень.

Популярними були лоти переяславських фотографів. Найвищу суму – 400 гривень – запропонували за персональний майстер-клас з фотографії від Олега Чемериса.

Можна було викупити і б’юті-процедури. За нарощування вій віддали 400 гривень, за макіяж – 200, а зачіску, укладку або плетіння на вибір забрали за 350 гривень.

Цікавий лот – підготовка до національного мультипредметного тесту (блок математика) з Андрієм Бованом – за нього віддали 200 гривень.

Шопер, джинсову куртку або штани ручної роботи за власним дизайном забрали за 300 гривень, карту зірок з патріотичним дизайном викупили за 400 гривень, а за шиншилу віддали 200. Також можна було отримати чудову річ для дівчини, а саме поп-бюстье під замовлення за вашими розмірами в будь-якому кольорі, це забрали за 550 гривень.

Нагадаємо, що 17 травня у Переяславі розпочався благодійний фестиваль до Дня вишиванки. Відеорепортаж дивіться тут.

Нагору