ГРОШІ

Терасу на центральній площі Переяслава демонтують, власник продає бізнес повністю

Терасу на центральній площі Переяслава продають. Адже її незабаром мають демонтувати.

Вчора, 17 травня, на засіданні виконкому міської ради прийняли рішення про демонтаж восьми підприємницький тимчасових споруд, які розміщені в Переяславі без відповідних дозвільних документів. Серед них – тераса кафе “Старе місто” на центральній площі. Відомо, що його власник Артур Жук, попри відсутність документів, сплатив до бюджету 3670 грн добровільного відшкодування за використання земельної ділянки. Зараз же він терміново продає терасу, а також готовий бізнес – кафе-бар “Старе місто”. Про це Інформатор дізнався із сайту OLX.

Отож панорамну розкладну терасу 2020 року виготовлення площею 35 кв. м продають за 236 тисяч 120 гривень. В оголошенні зазначено, що використовувати її можна і влітку, і взимку, бо утеплена. Має внутрішнє та зовнішнє декоративне освітлення, обшита високоякісним профнастилом.

Весь же бізнес Артур Жук продає за 15 тисяч доларів. При цьому саме приміщення площею 100 кв. метрів не продається, воно орендоване. Однак реалізується зі всім обладнанням. Зазначається, що бізнес ідеально налагоджений та приносить гарний дохід.

Нагадаємо, що на цьому ж засіданні виконкому прийняли рішення ще й про демонтаж магазину “Сенсація”. Його епопея триває кілька років.

Віталій Усик

Нагору