ЖИТТЯ

У Переяславі продовжили благодійний фестиваль до Дня вишиванки

Дводенний благодійний фестиваль до Дня вишиванки переросте у триденний. Завтра він продовжиться.

17 та 18 травня у Переяславі тривав благодійний фестиваль “Одягни вишиванку – підтримай захисника”. У сквері “Серце Переяслава” та в місцевому університеті проводили ярмарки, майстер-класи, виступали музиканти, облаштували красиві фотозони. Всі охочі могли придбати класні речі, гроші за які передадуть нашим захисникам. Однак сьогодні через погодні умови не вдалося повністю втілити заплановане. Тож завтра, 19 травня, о 15:00 за нормальної погоди фестиваль продовжиться у “Серці Переяслава”. Про це Інформатору повідомила одна з організаторок Алла Зленко.

Спочатку запланували провести флешмоб “Help Mariupol. Help Azovstal! Right now!”. Потім для всіх присутніх виступить гурт “Драбадан”, водночас триватиме ярмарок хендмейд-виробів. А наприкінці організатори оголосять, скільки протягом фестивалю вдалося зібрати грошей для ЗСУ.

До слова, організував це дійство Університет Григорія Сковороди в Переяславі за підтримки міського голови Вячеслава Саулка, міських депутатів від партії “Слуга народу” та молодіжного центру “Зустріч”.

Відеосюжет про перший день фестивалю можна переглянути за посиланням.

Нагору