ЖИТТЯ

Шахрайство, ДТП та московський патріархат: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 24 травня переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 24 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:23. Циблі (Циблівська ТГ). Заявник повідомив поліції, що з його банківської карти зникли 4160 гривень. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 (Шахрайство). 

11:48. Переяслав. До поліції надійшла письмова заява від священників та прихожан благочиння єпархії УПЦ щодо законності прийнятого рішення на останній сесії міськради щодо заборони на території громади московського патріархату. Заявники звернулись задля інформування. Наразі справу розглядають.

13:13. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що перерахував 3500 гривень невідомій особі, щоб винайняти житло у місті, але після цього той не відповідав на дзвінки. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 (Шахрайство). 

15:28. Переяслав. Заявниця повідомила повідомила поліції, що до будинку культури прийшла жінка у нетверезому стані, можливо, психічно хвора. Каже, що у неї зникла 8-річна дитина. Зрештою її знайшли, поліція відібрала заяву про нерозгляд ситуації.

16:44. Переяслав. Поліції повідомили, що на вулиці Золотоніське шосе сталася ДТП. Зіткнулись автівки DAF та Toyota. За цим фактом склали протокол статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Пристромах (Студениківська ТГ) та Вінинцях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі браконьєри незаконно виловили риби на понад 54 тисячі гривень. Деталі дізнавайтесь тут. 

Нагору