ЖИТТЯ

Зниклий на Донеччині, ДТП та наркотики: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 27 травня переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 27 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:00. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що 5-7 хвилин тому у його автомобіль Mazda в’їхав автомобіль ВАЗ. Чоловік зазначив, що знає водія, але він поїхав із місця події. У поліції розповіли, що пізніше надійшла заява про нерозгляд цього повідомлення.

11:09. Переяслав. Від жінки надійшла письмова заява про те, що її син не виходить на зв’язок із 14 березня. Він проживає в Донецькій області. Заявниця зазначила, що колишня дружина сина у телефонній розмові з її донькою повідомила, що чоловік загинув 17 березня, але на прохання підтвердити цю інформацію відповіді не дала. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 ККУ (Порушення законів та звичаїв війни).

12:43. Переяслав. Правоохоронці зупинили чоловіка 1983 р.н. При перевірці в нього виявили наркотичні речовини, а саме – 3 грами коноплі. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

13:52. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення про те, що між шлюзами на музеєм просто неба лежить вкритий целофаном ящик великого розміру. Заявниця просила перевірити це. Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що там стоїть піаніно, яке не є загрозою для життя та здоров’я людей.

19:25. Переяслав. Заявниця повідомила, що в неї шляхом обману хотіли викрасти кошти. Зрозумівши, що спілкується з шахраєм, заявниця написала йому, що наразі недобре обманювати людей. Жінка повідомила, що цей абонент відповів їй: “Слава росії”. Поліції сказала, що звернулася з метою інформування та наряду не потребує.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в селі Циблі (Циблівська ТГ).

Нагадуємо, що в Україні продовжили карантин та режим надзвичайної ситуації до кінця літа. Вже звичні для нас норми та обмеження зазнали суттєвих змін.

Нагору