ЖИТТЯ

“Укрпошта” проводить конкурс на кращий ескіз марки “Доброго вечора, ми з України”: як долучитися

Нещодавно українці проголосували за те, якою буде нова марка “Укрпошти”, – обрали варіант “Доброго вечора, ми з України”. Наразі прийшов час створювати її ескіз. Як запропонувати свою ідею дизайну марки дізнавайтеся в цій публікації.

Конкурсні роботи збиратимуть до 3 червня включно. Зареєструватися та надіслати свої ескізи можна за посиланням. Найкращі запропоновані варіанти виставлять на народне голосування у Facebook, Instagram та Telegram “Укрпошти”. Робота-переможець отримає втілення у вигляді марки. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу “Укрпошти”.

Вимоги до робіт:

  • відповідати темі та не порушувати морально-етичні норми;
  • марку слід надіслати у вигляді малюнка або графічного макету в електронному вигляді;
  • формат JPEG, 300dpi;
  • якщо під час створення ескізів використані фотографії чи тематичні зображення третіх осіб, це не має порушувати їх авторські права;
  • не більше ніж 5 ескізів від одного учасника.

Якщо ви надсилаєте ескіз на конкурс, то ви автоматично погоджуєтеся на підписання у разі перемоги авторської угоди з Укрпоштою на передачу виняткових майнових прав на свій твір.

Нагадуємо, нещодавно в Переяславі за марками “Російський військовий корабель… Все” вишикувалась черга. Детальніше про це – за посиланням.

Нагору