ЖИТТЯ

Комендантська година на Київщині діятиме щодня щонайменше до 5 червня

Комендантська година на Київщині триватиме. Її запроваджуватимуть щоночі принаймні до 5 червня.

На території Київської області, зокрема у Переяславській громаді, комендантська година діятиме щодня з 23:00 до 5:00. Такі тимчасові обмеження запроваджуються з 29 травня до 5 червня щонайменше. Надалі можуть бути продовжені. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Telegram-канал голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби.

Під час комендантської години забороняється перебувати на вулиці та в інших громадських місцях, переміщатися транспортом або пішки. Виняток – наявність спеціальної перепустки встановленого зразка та посвідчення особи.

“Безпека мирного населення – в пріоритеті. Тому важливо, аби мешканці сумлінно дотримувалися встановлених владою тимчасових обмежень. Не ігноруйте вимог комендантської години та сигналів тривоги. Такі заходи допоможуть врятувати життя людей”, – йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, після початку війни ринок нерухомості в Україні зазнав неабияких змін. Яка ситуація з цінами та попитом на купівлю та оренду житла в Переяславі дізнавайтеся за посиланням.

Нагору