ЖИТТЯ

Фонтани, мистецтво та літній гардероб: чим жив Переяслав рік тому

Яким був Переяслав цього дня рівно рік тому? Про що ми турбувалися та чому раділи?

Понад три місяці триває повномасштабна війна, а ми, здається, вже забули, що таке звичайне життя. Те, що було до 24 лютого, видається таким нереальним і простим. Пропонуємо вам згадати, чим жив Переяслав рівно рік тому – 28 травня 2021-го. Найпростіше це зробити, переглянувши публікації Інформатора за цей день.

У Переяславі знову запрацювали фонтани. Торік 27 травня у Переяславі відновили роботу двох основних фонтанів. Один із них розміщується у сквері “Серце Переяслава”, інший — в сквері Шимченка. Підключили їх працівники ВУКГ.

У художній школі Переяслава відкрили виставку картин найвидатніших випускників: так святкують ювілей. А 28 травня у Переяславській художній школі відкрили виставку з нагоди 30-річчя закладу. Вона тривала всього три дні. Представили чимало робіт від 14 художників, які закінчили художню школу та продовжили займатися творчістю. Крім сучасних робіт митців, там можна побачити й роботи, які вони виконали в дитинстві.

Літній гардероб: що купуватимуть та скільки витратять жительки Переяслава. Вже зовсім скоро настане літо. Це пора, коли зимові речі подалі ховають у шафи. На зміну приходить легкий та яскравий одяг. Але для кожної модниці ці зміни індивідуальні: багатьом швидко набридають одні й ті ж сукні та футболки. Тож вони шукають щось новеньке. Інформатор дізнався, як та де жительки Переяслава оновлюють свій гардероб.

Пам’ятайте, що скоро ми повернемося до звичного життя. Знову турбуватимемося через дрібниці. Знову радітимемо маленьким перемогам. Разом відбудовуватимемо країну. І ніколи не забудемо того, що проживаємо зараз.

Нагору