Переяслав Перейти на сайт

Де шукати роботу на Переяславщині: добірка актуальних вакансій Центру зайнятості

Вирішити для себе питання працевлаштування не завжди так легко, як здається. У Центрі зайнятості Переяслава наразі є 25 актуальних вакансій.

Станом на 1 червня у базі Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості є 25 вакансій. За період з 24 лютого по 25 травня у закладі зареєструвалося 50 внутрішньо переміщених осіб, з яких 32 отримали статус безробітних. Про це Інформатору розповіла директорка міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості Любов Красова.

З 20 травня запрацювала реєстрація у Центрі зайнятості за допомогою застосунку “Дія”. За цей період до Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості надійшло більше 300 звернень щодо отримання статусу безробітного. Втім, надали його лише 20 особам, адже не всі дотрималися відповідних умов.

На території громад колишнього Переяслав-Хмельницького району пропонують такі вакансії:

До Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості можна звернутися за номерами: (04567) 5-16-82, (04567) 5-53-95, (04567) 5-17-54.

Нагадуємо, що в Переяславі демонтують три пам’ятки, пов’язані з рф. Що має бути на їхньому місці, можуть пропонувати жителі.