ЖИТТЯ

Наркотики, побиття та релігійні справи: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 7 червня переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 7 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

6 червня, 19:55. Гайшин (Переяславська ТГ). Під час відпрацювання поліціянти виявили у місцевого жителя в поліетиленовому пакеті трилітрову банку із сухою подрібненою речовиною рослинного походження, зовні схожою на коноплю. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

1:35. Циблі (Циблівська ТГ). Тероборона біля церкви затримали чоловіка у неадекватному стані. У підсумку заявник повідомив, що наряду поліції не потребує, від написання заяви відмовився.

9:59. Переяслав. На одному із блокпостів на трасі Бориспіль-Дніпро інспектор зупинив чоловіка, у якого під час поверхневої перевірки виявили рідину коричневого кольору, схожу на гашиш. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

10:00. Переяслав. Поліції повідомили, що мікрорайоні Борисівка отець Олег виносить із церкви ікони. Пояснили, що наступного дня планується перехід церкви до ПЦУ. За цим фактом відібрали заяву про нерозгляд ситуації. Конфлікт вирішили мирним шляхом.

14:58. Хоцьки (Циблівська ТГ). Поліції надійшло повідомлення, що жінку побив співмешканець. У неї – множинні крововиливи, гематоми верхніх кінцівок. За цим фактом відібрали заяву та пояснення.

Нагадаємо, що 4 червня на Переяславщині авто в’їхало в опору. Деталі дізнавайтесь тут.

Нагору