ЖИТТЯ

Побиття та зникла під час комендантської години дівчинка: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 8 червня переяславські поліцейські мали 26 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 8 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 26 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:24. Переяслав. Поліції повідомили про побиття жителя села Ташань. У нього – навколоорбітальна гематома, закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку. Госпіталізували до переяславської лікарні. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення.

19:43. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на дитячому майданчику п’ятеро людей розпивають спиртні напої й поводяться зухвало, кричать. У відділі поліції нам повідомили, що інформація не підтвердилася.

22:48. Переяслав. До поліції надійшло телефонне повідомлення про побиття чоловіка. Лікарі діагностували забій ребер, множинні садна, є підозра на закритий перелом нижньої щелепи. Правоохоронці відібрали заяву.

9 червня, 0:06. Переяслав. Жінка повідомила поліції про зникнення своєї доньки 2006 р.н. Розповіла, що протягом години та не виходила на зв’язок. Правоохоронці розповіли, що дівчинку швидко знайшли й наразі вона перебуває вдома.

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у селі Дем’янці (Переяславська ТГ).

Нагадуємо, нещодавно стало відомо, що на Київщині чоловік здав окупантам представників тероборони. Через це вони потрапили до полону.

Нагору