ЖИТТЯ

Постійне домашнє насильство та незаконна вирубка дерев: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 14 червня переяславські поліцейські мали 27 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 14 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 27 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:08. Мала Каратуль (Ташанська ТГ). Поліції надійшло повідомлення про те, що відбулося зібрання 50 жителів села щодо переходу храму на честь Вознесіння Господнього з УПЦ до ПЦУ. Зібрання завершилося об 11:00. Охорону публічної безпеки здійснювали поліцейські. Порушень громадського порядку не було.

13:15. Переяслав. У ході перевірки встановили, що чоловік 1975 р.н. систематично вчиняв домашнє насильство стосовно своєї дружини 1985 р.н. Його тричі притягували до адміністративної відповідальності (два рази у 2021 році та один – у 2022 році), але чоловік і надалі вчиняв домашнє насильство. Наразі порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 126-1 (Домашнє насильство).

14:46. Гайшин (Переяславська ТГ). Поліції повідомили, що в полі над дорогою випилювали дуби, на місці помітили автомобіль марки “Москвич”. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення, склали протокол огляду місця події. Самої машини на місці не виявили.

Також за добу поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, по одній у Вовчкові (Переяславська ТГ), Пологах-Яненках (Циблівська ТГ), Ковалині (Дівичківська ТГ) та Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадуємо, нещодавно у Бориспільському районі знайшли надзвичайно небезпечні боєприпаси. Їх знищили фахівці.

Фото з Facebook-сторінки села Гайшин

Нагору