ЖИТТЯ

Українці обрали ескіз нової воєнної марки від “Укрпошти”: коли її випустять та яким тиражем

Українці обрали ескіз нової воєнної марки, яка неодмінно стане хітом продажів. Проголосували за неї в тисячу разів більше людей, ніж за попередню марку.

Наступною воєнною маркою, яку надрукує “Укрпошта”, стане малюнок українського трактора, який тягне російський танк.  У “Дії” за цей варіант проголосували понад 340 тисяч українців. А загалом у голосуванні взяли участь майже 834 тисячі людей. Про це повідомив керівник “Укрпошти” Ігор Смілянський, передає Інформатор.

“Дякуємо тим, майже 834 000 голосів наших громадян, що проголосували, і звісно тим 340 000+, які обрали наступний філателістичний хіт! Нагадую – за попередню марку проголосували 8000, тобто за пару місяців шанувальників філателії стало в 1000 разів більше. І це круто!” – написав Смілянський.

Друге місце посіла марка “путін, якого зупиняє ЗСУ” з майже 155 тисячами голосів. Також за перемогу змагалися такі варіанти:

  • Воїн з KALUSH.
  • Керамічний півник.
  • Гусак у полі з військовими.

Марку з трактором планують випустити в середині липня тиражем 5 мільйонів (830 тисяч аркушів по 6 марок).

Нагадаємо, що це вже третя воєнна марка від “Укрпошти”. За попередньою “Російський військовий корабель… Все” у Переяславі вишиковувалась черга.

Нагору