ЖИТТЯ

У нічному клубі на Бориспільщині порушували вимоги комендантської години: там побувала поліція

У розважальному закладі порушували вимоги комендантської години. Правоохоронці припинили його роботу.

У ніч з 18 на 19 червня правоохоронці припинили роботу одного з розважальних закладів у Бориспільському районі. Під час перевірки у приміщенні перебували адміністрація, бармени, технічний персонал, діджей та близько 70 гостей. Поліцейські зафіксували факт порушення комендантської години, допущений власниками розважального комплексу, а також його відвідувачами. Крім того, вилучили таблетки невідомого походження та порошкоподібну речовину, яку направили на дослідження. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт Національної поліції України.

Співробітники Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції проводять перевірки нічних клубів та інших закладів відпочинку. Ці заходи націлені на контроль за дотриманням громадянами та суб’єктами підприємницької діяльності вимог законодавства щодо недопущення порушень комендантської години у зв’язку із запровадженням воєнного стану. Робота розважальних закладів та закладів громадського харчування після 23-ї та до 5-ї години ранку заборонена.

Нагадаємо, що 19 червня у Переяславі сталося кілька подій, де не обійшлося без допомоги поліції. Деталі – за посиланням.

Фото із сайту Нацполіції

Нагору