ЖИТТЯ

50 грамів канабісу, ДТП та крадіжка в магазині: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 20 червня переяславські поліцейські мали 26 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 20 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 26 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:30. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення про те, що у магазині невідома особа викрала одягу на 600 гривень. Прибувши на місце події поліція встановила, що конфлікт врегулювали мирно. Заявниця ні до кого претензій не мала.

15:30. Студеники (Студенииківська ТГ). Поліція виявила у місцевого чоловіка 1998 р.н. суху речовину рослинного походження, а саме 50 г канабісу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). 

21 червня, 6:48. Переяслав. Поліції повідомили, що біля заправки сталася ДТП. Зіткнулись автівки Chevrolet Cruze та Peugeot. За цим фактом поліціянти відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Дівичках (Дівичківська ТГ), Харківцях (Переяславська ТГ) та Єрківцях (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 19 червня у Переяславі сталася ДТП. Деталі дізнавайтесь тут. 

Нагору