ЖИТТЯ

Спроба самогубства та отруєння самогоном: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 26 червня переяславські поліцейські мали 26 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 26 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 26 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

18:24. Велика Каратуль (Переяславська ТГ). Поліції надійшло повідомлення про те, що чоловік 1981 р.н. скоїв суїцидальну спробу, а саме передозування таблетками. За цим фактом поліціянти відібрали пояснення.

18:59. Соснова (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що буянить її чоловік та створює нестерпні умови для проживання. Зокрема, вдарив батька заявниці. За цим фактом склали адміністративну постанову.

19:29. Соснова (Студениківська ТГ). Заявниця повідомили, що її сусіди в дворі влаштували гучну п’янку, викрикують нецензурні слова, на зауваження не реагують. Зв’язавшись із заявницєю, та повідомила поліціянтам, що звернулась для інформування. Від написання заяви та пояснень відмовилась.

20:21. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення про бійку 2-3 чоловіків у алкогольному стані. Прибувши на місце події, правоохоронці вказаних осіб не виявили. Заявник сказав, що вони пішли у невідомому напрямку.

20:26. Переяслав. Поліції повідомили, що у 12-річної дівчинки років сталася алкогольна інтоксикація. Зазначали, що випивала з однолітками самогон. За цим фактом відібрали заяву та пояснення. Дівчинка перебуває в реанімаційному відділенні лікарні.

22:38. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що біля магазину “АТБ” сталася ДТП. Зіткнулись автівки BMW та Kia. BMW поїхало з місця події. За цим фактом поліціянти відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

Нагадаємо, що 25 червня на Переяславщині у чоловіка викрали телевізор та перфоратор. Деталі дізнавайтесь тут. 

Нагору