ЖИТТЯ

Конфлікт із сусідом, крадіжки та зникнення безвісти: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 25 червня переяславські поліцейські мали 27 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 25 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 27 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7:33. Циблі (Циблівська ТГ). Заявник повідомив поліції про ДТП – зіткнулись ГАЗель та мопед Delta. Учасники ДТП дійшли до спільної згоди та склали європротокол.

12:45. Переяславське (Студениківська ТГ). Поліції повідомили, що біля вокзалу викрали велосипед. Заявниця залишила велосипед надворі, коли повернулась, його вже не було на місці. За цим фактом відібрали заяву. Тривають слідчі дії.

14:12. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що у сусіда біля будинку ростуть рослини, схожі на мак та коноплі. Прибувши на місце події, поліціянти не знайшли на подвір’ї чи городі маку, але виявили два кущі-самосійки коноплі. Із чоловіком провели профілактичну бесіду, аби він знищив кущі та не допускав конфліктів із сусідами в майбутньому.

16:07. Мазінки (Переяславська ТГ). Заявник повідомив, що в нього викрали телевізор та перфоратор протягом двох днів, коли його не було вдома. Невідомі проникли до будинку, вибивши вікно. За цим фактом відібрали заяву та пояснення, тривають слідчі дії.

21:10. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення, що біля універмагу ходить невідомий чоловік у стані алкогольного сп’яніння та кидається під автомобілі. Прибувши на місце події, поліціянти нікого не виявили.

22:14. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що його брат житель Переяслава Головко В.М. 1978 р.н., який служить в ЗСУ, 11 червня перестав виходити на зв’язок. Востаннє виходив на зв’язок, коли був у Сєвєродонецькому районі. Дані передали на контроль Національної поліції України.

26 червня, 1:49. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив поліції, що з його подвір’я викрали авто ВАЗ. Підозрює брата. За цим фактом на заявника склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик пожежної охорони, поліції, швидкої медичної допомоги або аварійних служб).

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Переяславі.

Нагадаємо, що 24 червня у Переяславі нетверезий водій керував автомобілем. Деталі дізнавайтесь тут. 

Нагору