ЖИТТЯ

Багато аварій, спроба накласти на себе руки та крадіжка: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 29 червня переяславські поліцейські мали 38 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 29 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 38 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:38. Циблі (Циблівська ТГ). Жінка повідомила поліції, що в її автомобіль Hyundai Accent в’їхав велосипедист. Поліції відібрала заяву та пояснення. Наразі вирішується питання кваліфікації цього порушення.

12:39. Переяслав. Заявниця повідомила, що водій автомобіля LADA в’їхав у дерево. За цим фактом поліція відібрала заяву про нерозгляд повідомлення. Претензій ніхто не мав.

21:54. Переяслав. Лікарі повідомили поліції про потерпіло з політравмою, забоєм грудної клітини, переломом ребер, забоєм легені, переломом правого ліктьового суглобу та гематомою правої щоки. Потерпілий – житель села Княжичі (Броварський район) пояснює, що на нього впала деревина під час зливи. Поліція відібрала заяву про нерозгляд повідомлення.

22:06. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці в траві лежить невідомий предмет і світиться синім кольором. Заявник чекав патруль на місці події. Поліція виявила на місці пристрій для куріння електронних сигарет.

30 червня, 1:55. Переяслав. Лікарі повідомили поліції про госпіталізацію 16-річного хлопця, якому діагностували різані рани лівого передпліччя. Юнак намагався скоїти самогубство. Вирішується питання про притягнення батьків до адміністративної відповідальності.

30 червня, 5:43. Вовчків (Переяславська ТГ). Поліції повідомили про ДТП, під час якого перевернувся автомобіль. На водія 1964 р.н. склали адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

30 червня, 6:08. Гланишів (Переяславська ТГ). До поліції надійшло повідомлення про викрадення акумулятору та автомагнітоли з автомобіля Renault Megane. Заявниця пояснює, що крадіжку вчинили шляхом відмикання автівки ключем. Наразі вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за статтею 185 (Крадіжка).

30 червня, 6:55. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП з потерпілою 1976 р.н., яку госпіталізували до лікарні. Їй діагностували рвану рану правої бровної ділянки голови, під питанням закрита черепно-мозкова травма та забій кісток тазу. Від потерпілої надійшла письмова заява про нерозгляд повідомлення, оскільки претензій вона ні до кого не має.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасних випадків) у селі Гайшин (Переяславська ТГ).

Нагадуємо, що вчора на Переяславщині сталося дві пожежі трав’яного настилу. Крім того, у Стовп’ягах згорів магазин.

Нагору