Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

У Переяславі біля супермаркету чоловік підкинув цуценя: його намагаються знайти

У Переяславі невідомий чоловік підкинув до супермаркету цуценя. Громадянина, який це зробив встановлюють. 

24 червня невідомий чоловік залишив закриту коробку з цуциком біля поштомату Нової пошти поблизу АТБ в центрі, на перехресті вулиць Покровська та Михайла Сікорського. Через декілька хвилин, жінка, яка проходила повз, почула скавчання і повідомила організацію (БФ “У Добрі Руки”) про знахідку. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сторінку facebook ГО “У добрі руки”.

Таня Чеботарь та Аліна Римар по “гарячим слідам” провели власне розслідування.”Підкидувача” вдалося зафіксувати камерами “ХатаNET”, із цим допоміг директор компанії Олександр Петруня.

Щоб отримати більш чіткі фото порушника, потрібні були записи з камер “АТБ”, а це можливо було лише за допомоги поліції. Відповідна заява була написана, справа заведена. Тож відео є. Можливо хтось впізнає чоловіка та повідомить в ГО “У добрі руки” або повідомить поліції за номером: 04567 5 13 41. 

Нагадаємо, що 29 червня на Переяславщині через негоду на автівку впало дерево. Серед пасажирів була 9-річна дитина. Деталі події, дізнавайтесь тут. 

Нагору