ЖИТТЯ

Отруєння наркотиками та постанова за хибний виклик: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 8 липня переяславські поліцейські мали 19 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 8 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:44. Циблі (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що днем раніше її побив 23-річний син та чоловік. Зазначила, що швидкої допомоги не потребує. Поліція склала за цим фактом адміністративний протокол за статтею 183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

13:18. Горбані (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила, що в неї виникла сварка із сусідом. Сказала, що він постійно заливає у її погріб воду. У відділі поліції нам розповіли, що від написання заяви та пояснення за цим фактом жінка відмовилася.

21:09. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення з лікарні про госпіталізацію жительки села Строкова (Студениківська ТГ) 2002 р.н. Дівчині діагностували гостре отруєння канабісом, який був у печиві чи цукерках. Зі слів постраждалої, її цим пригостили. Поліція відібрала письмові пояснення. Триває перевірка.

21:28. Веселе (Дівичківська ТГ). До поліції звернулася жінка 1967 р.н. з повідомленням про крадіжку грошей. Вона розповіла, що найняла чоловіка, який викрав у неї 20 тисяч гривень, інструменти та бензин. Зазначила, що ще 19 тисяч гривень він викрав у своєї дружини, яку побив зранку. Правоохоронці оглянули місце події та відібрали необхідні матеріали.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у селі Помоклі (Ташанська ТГ).

Нагадуємо, що сьогодні на Переяславщині у дах приватного будинку влучила блискавка. Рятувальники виявили обвуглене тіло чоловіка на місці події.

Нагору