ЖИТТЯ

На лідерів чекають серйозні суперники: анонс туру чемпіонату Переяславщини з футболу

Завтра відбудеться п’ятий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Хто з ким гратиме?

Завтра, 23 липня, відбудеться п’ятий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. І на Семенівку (Студениківська ТГ), і на Вовчків (Переяславська ТГ) чекають серйозні суперники. Однак навіть поразки не змістять лідерів з їхніх позицій. Інформатор традиційно анонсує три матчі чергового футбольного туру.

У центральному матчі туру о 17:00 на дем’янецькому стадіоні “Матадор-Університет” (Переяслав) прийме Вовчків. Силу цьогорічного “Матадора” зрозуміти складно – “Бурти” (Переяслав) та Лецьки (Циблівська ТГ) поки що всі в змозі перемогти. А Семенівці срібні призери 2021 року поступилися розгромно 2:5. Вовчків тим часом зайняв місце головного конкурента Семенівки і налаштований підтвердити це в особистому протистоянні з “Матадором”.

На користь переяславців свідчить лише гучніше ім’я. Все інше вказує на перевагу Вовчкова. Навіть останній очний матч – у чвертьфіналі кубка Переяславщини-2021 – вовчківчани виграли (у серії пенальті). “Матадор” просто зобов’язаний довести всім, що його зарано списувати із боротьби за чемпіонство.

Годиною раніше, о 16:00, Семенівка прийме “Переяслав”. Зрозуміло, що господарі – фаворити цього матчу. Вони прагнуть захистити чемпіонський титул, тож втрачати очок із “Переяславом” не збираються. Однак і міська команда налаштована поборотися за медалі, і в цьому їй конкурентів вистачає. Після поразки у першому турі від Вовчкова переяславці набрали переможний хід, обігравши “Дніпро” (Дівички) та “Бурти”. Можливо, на емоціях вдасться і у Семенівки щось “відкусити”.

У Лецьки за трьома очками завтра приїде “Дніпро”. Цікаво, як довго лецьківчанам вдасться обходитися без жовтих карток у матчах. Чи все ж вони спробують зіграти жорсткіше, щоб не дати дівичківцям розслаблятися? Гра розпочнеться о 17:00. Закликаємо всіх жителів Циблівської громади підтримати свою єдину футбольну команду.

Нагадаємо, що в попередньому турі Семенівка та Вовчків продовжили свій безпрограшний шлях. Детальний огляд – за посиланням.

Віталій Усик

Нагору