ЖИТТЯ

У чоловіка знайшли гранати, на блокпосту затримали п’яного водія: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 23 липня переяславські поліцейські мали 25 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 23 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

13:55. Єрківці (Дівичківська ТГ). Протягом досудового розслідування за ч. 4 ст. 186 ККУ (Грабіж, вчинений у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану, – карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років) працівники поліції у чоловіка 1992 р.н. виявили та вилучили два корпуси гранати та підривачі. Його затримали правоохоронці.

19:29. Дениси (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила поліції про те, що її брат буянить: побив матір, погрожував вилами дружині. Також побив автомобіль. За цим фактом відібрали заяву та пояснення.

20:25. Дівички (Дівичківська ТГ). Поліції повідомили, що на блокпосту затримали чоловіка на мопеді у стані сп’яніння. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції). 

24 липня, 5:22. Переяслав. Поліції повідомили, що біля заправки невідомі ховаються в кущах та крадуть кабелі. Прибувши на місце події, поліціянти вилучили кабель, але вказані особи втекли. Наразі їх розшукують.

6:36. Переяслав. Заявниця повідомила, що почула вночі шум і згодом виявила, що невідоме авто знесло їй секцію огорожі. За цим фактом поліція відібрала заяву та пояснення.

Нагадаємо, що 22 липня у Переяславі Lanos збив мотоцикліста. Його з численними травмами госпіталізували. Деталі дізнавайтесь тут. 

Нагору