Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Вовчків програв “Матадору” і втратив двох лідерів: огляд туру чемпіонату Переяславщини з футболу

Семенівка одноосібно очолила турнірну таблицю. Чим ще став знаковим черговий тур чемпіонату з футболу?

Вчора, 23 липня, відбувся п’ятий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. У кожному матчі одна команда мала явну гольову перевагу над іншою. Досить сенсаційної розгромної поразки зазнав Вовчків. А “Матадор” повертається до боротьби за чемпіонство. Деталі розповість Інформатор.

“Матадор-Університет” (Переяслав) – Вовчків (Переяславська ТГ) 3:0 (Чабаненко, 31, Євпак, 61, 73) Вилучення: Галицький, Розовик О. (обоє – Вовчків)

Вовчків не просто програв один із головних матчів сезону, він ще й суттєво погіршив свої шанси на очки у наступних зустрічах. Двоє ключових гравців команди – капітан Олександр Галицький та найкращий бомбардир турніру Олег Розовик – отримали вилучення (по дві жовті картки) і автоматично мали б пропустити наступну гру. Однак після цього вони ображали та погрожували арбітрові матчу Андрієві Середі. У регламенті чітко написано: “За нецензурні вислови на адресу суперників, арбітра, його асистентів, офіційний осіб, глядачів – 3 гри дискваліфікації”. Офіційно це рішення сьогодні має ухвалити дисциплінарний комітет.

Відповідно Вовчків гратиме без своїх лідерів із “Дніпром”, “Переяславом” та “Буртами” (Переяслав). І потенційні 9 очок автоматично перетворюють на 4, а то й 3. А якщо ця поразка – перша в сезоні – стане надто болючою для вовчківчан, то й про медалі можна буде забути.

“Матадор” може вийти на друге місце вже після наступного туру, якщо обіграє на виїзді “Дніпро”. А Семенівка тим часом зможе піти у певний відрив, бо з “Буртами” у неї проблем не має виникнути.

Семенівка (Студениківська ТГ) – “Переяслав” 4:1 (Западнюк, 32, 63, Полуденний, 45+1 (пен.), Левченко, 90 – Лисенко, 27)

Від “Переяслава” чемпіони району-2021 суттєвого опору не відчули. Попри те, що саме гості відкрили рахунок, Семенівка досить швидко відігралася і вийшла вперед. Після цієї поразки “Переяслав” відпустив від себе “Матадор”, натомість, підпустив “Дніпро” (“Матадор” – 9 очок, “Переяслав” та “Дніпро” – по 6). Лише перемога в особистій зустрічі над дівичківцями дозволяє триматися попереду.

Лецьки (Циблівська ТГ) – “Дніпро” (Дівички) 2:6 (Басюк, 50, 72 – Василенко, 26, 52, 58, Митрофаненко Вадим, 30, Головко, 54, Черкаський, 88)

“Дніпро” здобув вже 6 очок, але перемагав він лише аутсайдерів – “Бурти” та Лецьки. На що реально здатна ця команда? Два наступні матчі – із “Матадором” та Вовчковом – мають показати.

Нагадаємо, що перед матчем із “Матадором” ми поспілкувалися із вовчківчанином Олегом Розовиком. Що він розповів, читайте за посиланням.

Віталій Усик

Фото із матчу першого туру

Нагору