ЖИТТЯ

Вовчків став грубішим за “Матадор”: 5 тур чемпіонату Переяславщини з футболу в цифрах

Кількість голів, карток та глядачів. Підготували для вас актуальну статистику чемпіонату з футболу.

Після п’яти турів Семенівка (Студениківська ТГ) залишилася єдиною командою, яка не програвала у чемпіонаті Переяславщини з футболу. Натомість, аж два колективи досі не здобували перемог – “Бурти” (Переяслав) та Лецьки (Циблівська ТГ). Вочевидь, очки вони зароблятимуть лише в особистих зустрічах. Про інші статистичні цікавинки розповідає Інформатор, інформаційний партнер турніру.

Голи

У трьох матчах п’ятого туру команди забили 16 голів, у середньому 5,3 за гру. Це третій показник за цей рік. Знову ж таки найрезультативнішим виявився матч за участі Лецьок. Ця команда пропускає досхочу, але й забиває вдосталь. Приміром, більше ніж “Бурти” та “Переяслав”. Тобто виходить, якщо хочете насолоджуватися голепадом, то краще їхати у Лецьки, аніж на стадіон ім. В. Лобановського у Переяслав.

Найкращий бомбардир турніру Олег Розовик із Вовчкова (Переяславська ТГ) цього туру займався зовсім не голами. Тож залишився із сімома м’ячами в доробку. Однак ніхто із конкурентів не зміг до нього наблизитися. Як і раніше, у найближчих переслідувачів по 4 голи. Вдалим тур видався для Владислава Василенка із дівичківського “Дніпра” – відзначився хет-триком у воротах Лецьок. Це – його перші забиті м’ячі в цьогорічному чемпіонаті.

Картки

Тур видався досить грубим завдяки футболістам Вовчкова. Із 9 жовтих та 2 червоних карток з усіх ігор 4 жовті та 2 вилучення отримали вовчківчани Олег Розовик та Олександр Галицький. За образи арбітра вони мають отримати по 3 матчі дискваліфікації, однак дисциплінарний комітет досі не прийняв відповідного рішення.

І ось так легко Вовчків (11 жовтих, 2 червоні картки) обійшов переяславський “Матадор” (10 жовтих, 1 червона) у рейтингу найгрубіших команд. У “Переяслава” та Семенівки – по 6 жовтих карток, у “Буртів” та “Дніпра” – по 5. А Лецьки тим часом, схоже, борються за якийсь особистий рекорд чистої гри – без попереджень та вилучень.

Глядачі

За приблизники підрахунками арбітрів, матчі п’ятого туру подивилися 400 вболівальників. Це передостанній цьогорічний результат, менше було лише в третьому турі. Найбільше людей, а саме 250, було у Дем’янцях, де в центральному матчі туру “Матадор” приймав Вовчків. Матч Семенівка – “Переяслав” побачили 100 фанатів футболу. А в Лецьках, куди приїздив “Дніпро”, було 50 глядачів.

Нагадаємо, що у п’ятому турі Вовчків розгромно програв “Матадору” й відстав від Семенівки у боротьбі за чемпіонство. Детальний огляд – за посиланням.

Віталій Усик

Нагору