ЖИТТЯ

Невже “Дніпро” не має шансів перемогти “Матадор”? Анонс туру чемпіонату Переяславщини з футболу

У суботу відбудеться шостий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Хто з ким гратиме та які прогнози?

Завтра, 30 липня, відбудеться шостий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Здається, що у всіх трьох матчах є очевидні фаворити, однак цьогорічний турнір вже підносив нам сюрпризи. Чому б вкотре не зробити цього в суботу? Інформатор традиційно анонсує черговий тур.

Центральний матч розпочнеться о 18:00 на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі. Дівичківський “Дніпро” прийме переяславський “Матадор-Університет”. Як не крути, умовні гості здаються явними фаворитами, попри те, що обидві команди насправді досить сильні. “Матадор” цьогоріч поступився лише одного разу, та й то лідеру – Семенівці (Студениківська ТГ). “Дніпро” ж чередує перемоги із поразками (їх назбиралося по дві), при цьому виграє лише в аутсайдерів – “Буртів” (Переяслав) та Лецьок (Циблівська ТГ).

“Матадор” після впевненої перемоги над Вовчковом (Переяславська ТГ) “відчув смак крові” і налаштований виходити на друге місце, щоб розпочати погоню за Семенівкою. У “Дніпра” таких амбіцій поки що й близько немає, тож і в мотивації дівичківці можуть поступитися. Та й домашнє поле їм ніяк не допоможе, бо воно таке ж “домашнє” й для “Матадора”. Все-таки переяславська команда виїзний матч проводитиме в Переяславі.

Що може зіграти на користь “Дніпра”? Недооцінка від суперника. Прагнення довести, що команда може перемагати рівних собі або й навіть сильніших. Спортивна злість, спровокована принаймні цим текстом.

Двома годинами раніше, о 16:00, на цьому ж стадіоні “Бурти” приймуть Семенівку. Господарі досі не здобули жодного очка, й діючий чемпіон Переяславщини та теперішній лідер навряд стане тим суперником, з яким цю статистику можна буде виправити. Вочевидь, Семенівка заробить чергові три очки й майже з ідеальним результатом (5 перемог, 1 нічия) піде на перерву між колами – у сьомому турі вона суперника не матиме.

О 16:00 у Лецьках місцева команда зустрінеться із “Переяславом”. Тут також про інтригу говорити не доводиться. Цікаво, що лецьківчани цьогоріч забили більше, аніж “Переяслав” (7 проти 6), щоправда, пропустили аж 31 м’яч. Тож гостям варто покращувати свою статистику, бо якось негоже так мало забивати.

Нагадаємо, що в попередньому турі Вовчків сенсаційно розгромно поступився “Матадору”. Детальний огляд – за посиланням.

Віталій Усик

Нагору