ЖИТТЯ

“Про Дніпро Ревучий”, тренування, фотозаняття та короткометражки: як провести вихідні в Переяславі

Цими вихідними в Переяславі можна буде зайнятися спортом просто неба, подивитися й обговорити фільми та навіть відвідати заняття з основ фотографії. Анонси майбутніх заходів.

Не знаєте, чим зайнятися на початку чергових літніх вихідних? У Переяславі знову організовують низку цікавих заходів для вашого відпочинку та розвитку. Про це повідомляє Інформатор.

Заняття з основ фотографії

Де: Переяслав, Центр культури та мистецтв (парк імені Тараса Шевченка)

Коли: 29 липня, 15:00

Ціна: безкоштовно

Фотограф Олег Чемерис проведе вже третє заняття з основ фотографії для всіх охочих. Тема заняття – “10 правил композиції” та “Перспектива”. Захід відбувається завдяки проєкту “Мріємо та діємо”.

Основи фотографії

Відкрите тренування

Де: Переяслав, парк імені Тараса Шевченка

Коли: 30 липня, 10:30

Ціна: безкоштовно

Вранішній заряд позитиву! Приділіть час собі! Тренерка з Переяслава Юлія Федосєєва проведе тренування просто неба для всіх охочих. Із собою потрібно взяти каремат, питну воду і, звісно ж, гарний настрій. Приводьте друзів або приходьте усією родиною, бо спорт заряджає.

Тренування

Перегляд короткометражних фільмів

Де: Переяслав, другий корпус ЦКМ (колишнє приміщення РБК), вулиця Сковороди, 83

Коли: 30 липня, 16:00

Ціна: безкоштовно

“Ukraїner” запрошує на перегляд і обговорення короткометражних фільмів. Демонструватимуть колекцію фільмів з циклу “Національні спільноти та традиційні свята”, які розповідають історії етнічних, національних спільнот в Україні та їхній дивовижний побут.

Перегляд і обговорення фільмів

Мистецький захід “Кольорово”

Де: Переяслав, парк імені Тараса Шевченка

Коли: 30 липня, 17:00

Ціна: безкоштовно

“Кольорово” – мистецький захід для всіх, хто любить малювати або хоче спробувати щось новеньке. Будуть і фарби, і пензлі, і папір. Варто надягнути речі, які не шкода замастити фарбою. Натхненням ділитиметься місцевий художник Роман Мотузок. Захід відбувається завдяки проєкту “Мріємо та діємо”.

Мистецький захід

Інформаційно-просвітницький захід “Про Дніпро Ревучий”

Де: Переяслав, парк імені Тараса Шевченка

Коли: 30 липня, 18:00-22:00

Ціна: безкоштовно

Цьогоріч війна не дала провести традиційний для Переяслава спортивно-культурологічний захід “Дніпро Ревучий”. Втім, його адаптували під теперішні реалії. Квест, змагання з гирьового спорту та поглиблення в українську прозу та поезію – все це відбуватиметься на інформаційно-просвітницькому заході “Про Дніпро Ревучий”. Детальніше з програмою можна ознайомитися за посиланням.

Нагадуємо, що відучора в Україні стартував продаж марок “Доброго вечора, ми з України!”. Як їх придбати, дізнавайтеся за посиланням.

Нагору