ЖИТТЯ

Внаслідок ворожого обстрілу загинув гендиректор компанії “Нібулон” Олексій Вадатурський

Під час нічних обстрілів Миколаєва загинув генеральний директор компанії “Нібулон” Олексій Вадатурський. Також не стало його дружини.

Внаслідок обстрілу Миколаєва у ніч 31 липня загинув Герой України, генеральний директор сільськогосподарського підприємства “Нібулон” Олексій Вадатурський. Йому було 74 роки. Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, передає Інформатор.

“Вночі внаслідок обстрілу міста трагічно загинули Герой України, генеральний директор компанії “Нібулон” Олексій Опанасович Вадатурський та його дружина Раїса Михайлівна Вадатурська. Олексій Опанасович зробив багато для Миколаївщини, багато для України. Його внесок у розвиток аграрної та суднобудівної галузі, розбудову регіону неоціненний”, – написав Кім.

“Олексій Опанасович надихав своєю щирістю, завзяттям, безпрецедентним ставленням до власної справи та невичерпною жагою до життя, що надихало тисячі колег, партнерів, підприємців і молоде покоління. Увесь семитисячний колектив компанії “НІБУЛОН” та вся Україна зазнали непоправної втрати. У цей скорботний день не стало значної частини кожного з нас. Від імені Учасника та Дирекції ТОВ СП “НІБУЛОН” повідомляємо, що господарська діяльність товариства продовжується в робочому режимі”, – йдеться на сайті компанії.

Зазначимо, що ТОВ СП “Нібулон” працює, зокрема, і в Переяславській громаді. Було одним із найбільших платників податків у 2021 році.

Нагадаємо, що сьогодні у Переяславі попрощалися з двома Героями. Поховали Олексія Іванова та Володимира Міщенка.

Нагору